Kada ću dobiti svoju narudžbu?
PDF preuzimanje:
Ako plaćate putem debitnih/kreditnih kartica ili PayPala, e-mail s poveznicom za preuzimanje PDF datoteka primiti ćete odmah. U koliko plaćate bankovnim transferom, materijale ćete dobiti čim zaprimimo uplatu na račun ili nakon što nam pošaljete potvrdu uplate na e-mail. 
Obavezno provjerite spam poštu u koliko vam ne stiže e-mail poruka s poveznicom za preuzimanje.

Tiskano izdanje
Ako ste naručili tiskano izdanje, na poštu ili Klub MC šaljemo ih unutar 2 radna dana. Pošti treba par dana za isporuku, a kako ide kao preporučena pošiljka istu se može pratiti.

Što u slučaju ako nam netko otkaže dolazak u zadnji tren?
Ako vam netko otkaže dolazak, javite nam se na e-mail i besplatno ćemo vam zamijeniti igru za verziju s manjim brojem igrača. U slučaju tiskanog izdanja, šaljemo vam besplatno PDF izdanje.

Što moramo učiniti kako bi započeli s igrom?
Možete odmah započeti s igrom čim je preuzmete s poveznice. Jednostavno ispišite potrebne dokumente koje ste zaprimili i okupite svoje društvo!
Ipak, idealno je napraviti kompletnu pripremu par dana ranije: poslati pozivnice koje su sastavni dio paketa dokumentacije e-mailom svakom igraču, organizirati party i dekorirati prostoriju kako bi se dobio bolji ugođaj.

Koliko dugo traje igra?
2 do 4 sata. Konkretno trajanje ovisi o igračima – igra u manje igrača trajati će kraće. Iskusnijim igračima trebati će oko 2 sata bez pauze za obrok, dok će oni koji vole raspravljati uživati u igri i do 4 sata.

Treba li voditi bilješke?
Krimi igra  je zabavna iz više razloga. Neki ljudi uživaju u kostimiranju i igranju uloga svojih likova. Drugi su zaokupljeni pričom i žele zabilježiti svaki detalj. Ostali jednostavno uživaju u atmosferi, dobrom društvu i intrigantnim diskusijama. Na vama je želite li se opustiti i rješavati stvari ili bilježiti svaki detalj olovkom po papiru.

Koje bi dobi igrači trebali biti?
Prema našem iskustvu svi iznad 16 godina bez problema će ući u svoje uloge i dobro se zabaviti glumeći te likove.

Treba li pripremiti nešto od hrane? 
Iako je ukusan obrok klasični dio Krimi igara, on nije nužan. Ako ste domaćin događanja i želite se i kulinarski iskazati, pripazite da vam priprema hrane ne uzme previše vremena i zadržava samu igru. Naravno, možete svoju krimi igru pripremiti u bilo kojem dijelu dana.

Treba li se kostimirati?
Ne, ali je jako poželjno! Kostimi igru čine puno atraktivnijom i zabavnijom, pogotovo ako se svi kostimiraju. Lakše je ući u ulogu svog lika putem kostima. Dovoljno je i malo: šešir, ogrlica, ili čak nešto što možete izraditi sami. 

Postoje li Krimi igre za manje od 4 igrača?
Ne. U Krimi igrama samo krivac smije lagati. Bez dovoljno nevinih igrača istina će biti previše zamagljena i bilo bi gotovo nemoguće pronaći krivca. Iz tog razloga sve naše igre imaju minimalno 4 igrača.